Startside     Fiskeblog     Tema: Mariager fjord     Nyhedsbrev  

 

Foredrag

 

Jeg har omsat mine erfaringer med fluefiskeri til en række foredrag.

  • Med flue efter fjeldørreder på Grønland. Uden at overdrive kan man opleve sit drømmefiskeri efter fjeldørreder på Grønland. Dagsfangster på 30-70 fisk er ikke urealistiske, og fisk på 3-4 kg er der mange af. Man fisker tilmed efter helt vilde fisk og får oveni hatten en stor naturoplevelse i den bare og fascinerende grønlandske natur. Er man selv forhippet på at komme afsted, så får man information om rejse, grej, udstyr m.v.
  • Store fjeldørreder i den canadiske ødemark. Når fiskepladser kun kan nås med vandflyver, gummibåd eller kano, så kan man virkelig få en fiske- og naturoplevelse langt udover det sædvanlige. Belønningen kan være meget store, totalt vilde fisk og dertil støde på andre arter som arktisk stalling og 'lake trouts'. Hvordan man selv kan komme afsted og hvilke krav der stilles til grej og anden udrustning er også en del af foredraget.
  • Havørreder ved de danske kyster på flue. Når man først har fået den første kystørred på flue, så er de fleste solgt. Jeg fortæller om mit fiskeri, grej, fluer og taktik.

Kontakt mig, hvis nogen af disse skulle have jeres interesse.

 

Copyright © 2012 fiskpaaflue.dk / Webmaster: Jan Steffensen